Selecteer een pagina

Cursussen, workshops en coaching

Interessant, die formule en al dat lesmateriaal – maar hoe kan ik dat zelf doen? Gelukkig is dat niet lastig met onze korte workshops en lange cursus. Wil je meer met bedrijven? Regelmatig sparren over de invoering van De Nieuwe Leerweg of Sterk Techniek Onderwijs? Dan is een strippenkaart voor coaching handig.

Lekker aan de slag, heerlijk toepasbaar

Aansprekende en herkenbare voorbeelden

Kennis van zaken

Cursus

De online cursus ‘van Bedrijf tot Opdracht’ is een flinke investering van 30 uur. Maar je krijgt er een hele gedegen basis voor terug waarmee je makkelijk praktijkopdrachten formuleert met bedrijven bij jouw in de buurt.

Workshops

Voor een snelle kennismaking met de formule van Bedrijf in de Klas zet je een workshop in. Hierin maak je een vraagstuk kleiner en maak je kort kennis met de werkvormen van Bedrijf in de Klas. Deze workshop geven we oa veel voor STO-teams.

Webinars

Hieronder kun je een aantal webinars terugkijken. Zo krijg je een indruk van wat je in één uur ‘Bedrijf in de Klas’ kunt doen.

Coaching en advies

Wil je meer met bedrijven? Regelmatig sparren over de invoering van De Nieuwe Leerweg of Sterk Techniek Onderwijs? Dan is een strippenkaart voor coaching handig. Hiermee koop je een aantal uren in voor een langere periode.
Meld je aan

Meld je aan

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van Bedrijf in de Klas.

Hartelijk dank voor je aanmelding!