Begeleiding en advies

Met meer dan 10 jaar ervaring mag ik mij inmiddels expert noemen op het gebied van onderwijs en bedrijfsleven. Deze ervaring deel ik graag met anderen. Wat ik daarbij belangrijk vind, is dat ik de docenten help om verder te komen in hun samenwerking met bedrijven in de les en coördinatoren en directies help om een systeem neer te zetten waarin deze samenwerking vorm kan krijgen. Bedrijven help ik graag om hun boodschap zo over te brengen dat leerlingen een goede keuze kunnen maken of een bepaalde branche of beroep bij hun past. 
Hieronder zie je op welke manieren ik kan helpen bij de samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven.

Ben je op zoek naar iemand die een activiteit met de leerlingen doet? Kijk dan bij de wegwijzer op deze website  – daar staan verwijzingen naar organisaties en bedrijven die dat aanbieden. 

(Online) ondersteuning: strippenkaart

Wil je na de cursus graag nog meer ondersteuning bij het samenwerken met bedrijven? Dan kun je kiezen voor een strippenkaart. Je bestelt dan 5, 10 of 20 uur online begeleiding in één keer. Een uur online begeleiding kost € 100,- incl BTW. Interesse in een strippenkaart? Neem dan contact op met Bedrijf in de Klas via onderstaande knop.

Contact

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek
en een inschatting van de kosten.

Martha Hoebens
06 284 30 253

Ook interessant

Meer weten over mij?

Meld je aan

Meld je aan

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van Bedrijf in de Klas.

Hartelijk dank voor je aanmelding!