Selecteer een pagina
20jun2023

In deze cursus bekijken we welke bedrijven je allemaal kunt betrekken bij Dienstverlening & Producten, wat ze doen en hoe je daar praktijkgerichte opdrachten voor leerlingen mee kunt maken.

Van 9:30 tot 17:00

Locatie: Domstad

Koningsbergerstraat 9, 3531 AJ Utrecht

Organisatie: Bijscholing vmbo

Veel bedrijven waar je vanuit D&P mee kunt samenwerken, zijn moeilijk in beeld te krijgen. Het zijn zoveel bedrijven en je kunt bijna alles met ze doen. Dus hoe kies je dan een bedrijf? En hoe kom je dan tot een concrete opdracht die past bij jouw leerlingen?

Deze ééndaagse cursus ‘D&P-bedrijven in beeld’ biedt deze basiskennis en een manier van kijken naar en denken over bedrijven. Hierdoor heb je  bij ieder bedrijf sneller in beeld wat het bedrijf kan betekenen voor T&T en kun je vanuit ieder opdracht-idee makkelijker (technische) bedrijven betrekken. Dit passen we in de cursus toe op bedrijven in jouw eigen regio. Alle informatie en tips die je in de cursus krijgt, kun je later terugkijken via het online leerportaal.

Op de cursusdag bezoeken we een bedrijf in de buurt van de cursuslocatie.  Zo kunnen we ook in het echt zien wat MBO-4 medewerkers hier doen en aan welke vraagstukken zij werken.

Op deze cursusdag komen onder andere de volgende onderdelen aan bod:

  • Wat speelt er bij die bedrijven?
  • Welke bedrijven kunt u allemaal betrekken bij D&P?
  • Wat voor opdrachten kunt u doen bij bedrijven in uw eigen regio?
  • Hoe integreert u beroepen in deze opdrachten?
  • Hoe bouwt u een duurzaam netwerk van bedrijven dat u D&P curriculum dekt?

Kijk hier voor meer informatie

Meld je aan

Meld je aan

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van Bedrijf in de Klas.

Hartelijk dank voor je aanmelding!