Selecteer een pagina
11apr2023

In deze DOT in de Brainportregio gaan we aan de slag met het opzetten van profielwerkstukken met bedrijven

Van 12:30 tot 14:30

Locatie: AAE

Grasbeemd 2, Helmond

Organisatie: Brainport

Willen jullie op school graag dat leerlingen een bedrijf of beroep meenemen in hun profielwerkstuk? Of zijn jullie hier al mee bezig en heb je hier nog vragen over? Doe dan mee aan dit Docent Ontwikkel Team (DOT).

In dit DOT werk je samen met andere docenten. Samen verken je de mogelijkheden en moeilijkheden. Omdat iedereen met hetzelfde thema bezig is, helpen jullie elkaar met tips en ervaringen.

Martha Hoebens van Bedrijf in de Klas ondersteunt jullie hierbij. Toen ze nog voor de klas stond was ze zelf profielwerkstukcoördinator. Hierdoor kent ze het klappen van de zweep. Inmiddels maakt ze onder andere opdrachten met bedrijven en ontwikkelt ze met haar collega tools om dat makkelijker te doen. Al haar kennis ervaring en tools over profielwerkstukken en bedrijven brengt ze natuurlijk mee naar dit DOT.

De eerste bijeenkomst van het DOT is op dinsdag 11 april 2023 van 12.30 – 14.30u bij AAE in Helmond (Grasbeemd 2). Volgende afspraken maken we op die dag samen.

Aansluitend kun je deelnemen aan de Inspiratietour bij AAE, waarbij je kennis maakt AAE en concreet lesmateriaal waarmee je direct AAE in jouw klas kan brengen. 

Aanmelden is eenvoudig: stuur een e-mailbericht aan onderwijs@brainportdevelopment.nl

Meld je aan

Meld je aan

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van Bedrijf in de Klas.

Hartelijk dank voor je aanmelding!