Agenda

Op deze pagina vind je aankondigingen van Bedrijf in de Klas activiteiten en van andere interessante events rondom onderwijs en bedrijfsleven.

20 – 25 mei 2019

Eindhoven en andere hotspots in Nederland

Dutch Technology Week

20 – 25 mei | Eindhoven

Tijdens de 8e editie van de Dutch Technology Week (DTW) worden wonderlijke en innovatieve technologieverhalen verteld.

De hightech industrie is een belangrijke sector voor de Nederlandse economie. De sector draagt bij aan het ontwikkelen van oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken en levert echt topprestaties. En daar zijn we ontzettend trots op! Om dit trotse gevoel te delen werken bedrijven, overheden en kennisinstellingen samen aan een week vol met technologische verrassingen. Iedereen kan tijdens de DTW zien, voelen en ervaren hoe kansrijk en uitdagend het is om mee te werken aan uitvindingen die de wereld veranderen.

voor VO

Night of the Nerds

Eindhoven | 21 mei

Beleef innovatie, [techniek] en [creativiteit] in meer dan [98] activiteiten

Bij het event Night of the Nerds op dinsdag 21 mei 2019 tonen gepassioneerde nerds de allernieuwste ontwikkelingen in de wereld van innovatie, techniek en creativiteit. Ruim 5.000 bezoekers komen af op het bomvolle programma met bijna 100 activiteiten.

voor iedereen

High Tech ontdekkingsroute

meerdere plekken | 25 mei

Op aansprekende locaties geven toptechnologie bedrijven een kijkje ‘in de keuken’ van hun organisatie. Voor jong en oud, voor professionals en liefhebbers, deze dag zit vol met verrassende ontdekkingen voor iedereen! Er is veel te zien, te doen, te beleven, het is een dag waarbij je als bezoeker ervaart dat je woont, werkt en leeft in een high-tech land om trots op te zijn!

In 2019 zijn er in Brainport Eindhoven vier  hotspots, ook zijn er op een aantal andere locaties in Nederland hotspots te bezoeken. 

Docenten on Tour

21 juni| nnb

Bètadocenten bezoeken gezamenlijk een aantal bedrijven met als resultaat inspiratie, een leerlingactiviteit en lesvoorbeelden. Tijdens de dagen is het de bedoeling dat docenten inzicht krijgen over beroepen/ opleidingen, toepassingen van de vakken op school en inspiratie. Ook zullen de docenten inzicht krijgen over de huidige technologische ontwikkelingen.

Watersector

Op vrijdag 21 juni  zullen we bedrijven uit de watersector bezoeken, waarschijnlijk Dunea, Aquon en Naturalis.